Wat is de gebruiksaanwijzing van jouw baby? Welke behoefte heeft jouw baby en hoe kun je hierin voorzien?

Het Vierde Trimester is de periode na de geboorte. De periode waarin je de transformatie van vrouw naar moeder maakt. De periode waarin je kindje zich leert aanpassen aan deze wereld. Dit kan heel geleidelijk en gemoedelijk gaan. De ervaring leert dat dit veelal een pittige tijd kan zijn.

De baby kan ook intense gebeurtenissen hebben meegemaakt. Tijdens zijn geboorte of in de buik van zijn moeder. Maar ook in de eerste periode na de geboorte. Dit moet allemaal verwerkt worden. Een baby kan dat alleen maar met huilen. Sommige baby’s hebben veel te verhuilen en moeders kunnen te maken krijgen met een huilbaby. Om hierin te ondersteunen bied ik het Baby Behoefte Consult aan. Ik breng zijn specifieke behoefte helemaal in kaart zodat ouders een stuk van de Gebruiksaanwijzing van hun baby hebben.

De intense en mooie overgang van vrouw naar moeder, ook na meerdere kinderen, is een heel bijzondere. In de zwangerschap verandert het lijf en de emoties en zelfs het brein van de vrouw. Tijdens de geboorte gaat ze letterlijk en figuurlijk open om haar kindje te baren. Na de eerste 40 dagen is het in veel culturen het gebruik om deze periode af te sluiten en het lichaam fysiek en energetisch te sluiten met een sluitingsritueel. Deze uren zijn geheel voor de moeder, om haar te eren in haar nieuwe rol. Om ruimte te geven aan haar bevallingservaring. En haar lichamelijk en energetisch te sluiten. Dit kan na 6 weken na de bevalling, maar dit is ook heel heilzaam voor moeders die al jarenlang moeder zijn.

Bekijk hieronder het aanbod, of neem contact op als je meer wil weten.

Aanbod babytijd

Baby Behoefte Consult

Welke behoefte heeft jouw baby. Wat heeft jouw kindje meegemaakt in de buik en tijdens de geboorte. Wat wil het je laten weten, wat heeft hij nodig van je?

Sluitingsritueel

Dit aanbod volgt binnenkort!

Wat anderen zeggen...

Gratis e-book ontvangen?

Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief en ontvang mijn e-book met 30 waardevolle tips voor een natuurlijk verloop van de geboorte gratis in je mailbox!
Scroll naar top