Wat is de gebruiksaanwijzing van jouw baby? Welke behoefte heeft jouw baby en hoe kun je hierin voorzien?

De zwangerschap is afgerond zodra je je baby gezond en wel in je armen ligt. Mission Accomplished, toch? Meestal begint het dan pas. Je leven met een baby.

Het Vierde Trimester is de periode na de geboorte. De periode waarin je de transformatie van vrouw naar moeder maakt. De periode waarin je kindje zich leert aanpassen aan deze wereld. Dit kan heel geleidelijk en gemoedelijk gaan. De ervaring leert dat dit veelal een pittige tijd kan zijn.

Een baby die moet wennen aan de overgang kan er moeite mee hebben. De geboorte an sich is een stressvolle gebeurtenis. Als de geboorte met complicaties gepaard is gegaan of spannende momenten heeft gehad, moet je baby dat verwerken. Dat kan door juist heel stil en rustig te zijn in de eerste weken, maar ook door juist veel te huilen en extra behoefte heeft aan fysieke nabijheid van de ouders.

Dit kan voor gevoelens van onmacht zorgen bij jou als ouder. Wat je ook doet, je baby blijft huilen of is snel van slag. Waar doe je goed aan? Al die adviezen van anderen, die elkaar vaak ook nog eens tegenspreken. En dan Google, waar je eigenlijk alleen maar meer stress van krijgt.

Buiten mijn persoonlijke ervaringen, en de pijnpunten waar ik mee heb geworsteld, heb ik ook kennis en kunde opgedaan over de behoeftes van baby’s. Welke behoefte heeft jouw baby. Wat heeft jouw kindje meegemaakt in de buik en tijdens de geboorte. Wat wil het je laten weten, wat heeft hij nodig van je?

Deze behoeftes komen na een consult in een verslag. De gebruiksaanwijzing van jouw kind. Door schade en schande leren maakt plaats voor responsief ouderschap met hobbels in de weg. Zoals bij het leven hoort.

Dit consult duurt ongeveer 2 a 2,5 uur. De kosten bedragen € 197,- inclusief het verslag.

Reiskosten zijn inbegrepen voor Berkel en Rodenrijs en Bergschenhoek. Daarbuiten bedragen de reiskosten € 0,29 per km vanaf 2651XB.

Praktisch & Kosten

Het Baby Behoefte Consult duurt ongeveer 2 a 2,5 uur. De kosten bedragen € 197,- inclusief het verslag.

Reiskosten zijn inbegrepen voor Berkel en Rodenrijs en Bergschenhoek. Daarbuiten bedragen de reiskosten € 0,29 per km vanaf 2651XB.

Wat anderen zeggen...

Gratis e-book ontvangen?

Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief en ontvang mijn e-book met 30 waardevolle tips voor een natuurlijk verloop van de geboorte gratis in je mailbox!
Scroll naar top