De groepscursus “Van Buik naar Baby” vindt plaats op 3 dinsdagavonden van 19.30-21.30u. Er is plek voor 4 stellen. De kosten bedragen € 295,- per stel. Dit is in combinatie met het online pakket. Deze blijft beschikbaar tot 3 maanden na de geboorte van jullie kind. 
Dinsdag 22 juni, 29 juni en 6 juli (inschrijven niet meer mogelijk)
Dinsdag 13 juli, 20 juli en 27 juli (er is nog plek voor 4 stellen)
Dinsdag 10 aug, 17 aug en 24 aug (er is nog plek voor 4 stellen)

Privé cursussen aan huis. Ik heb plek voor één stel per maand. De kosten bedragen            € 395,-. Dit zijn 3 avonden van 2 uur per avond. Dit is in combinatie met het online pakket. Deze blijft beschikbaar tot 3 maanden na de geboorte van jullie kind.
Veel cursisten geven aan het heel prettig te vinden om bijvoorbeeld geen oppas te hoeven te regelen en op hun favoriete plekje op hun eigen bank de cursus te doen. Ultieme één-op-één-begeleiding waarin er ruimte is voor al je persoonlijke vragen!

De eendaagse Very Important Partner-cursus “Geen Dader maar Vader” vindt plaats op een zondag. De kosten bedragen € 247,- per stel. Dit is in combinatie met het online pakket. Deze blijft beschikbaar tot 3 maanden na de geboorte van jullie kind. 
Als je hier interesse in hebt, stuur dan een berichtje naar info@estherhut.nl . Bij genoeg animo gaan we weer zo’n topdag organiseren!

 

Zarinda en Rick: “Het heeft ons veel vertrouwen gegeven in het geboorteproces!”

Ik kan de cursus die Esther bij ons thuis is komen geven echt enorm aanbevelen! Het is inhoudelijk een hele interessante cursus die precies aansloot op onze behoeftes. Het heeft ons veel vertrouwen gegeven in het geboorteproces!
Daarnaast is Esther echt een heel fijn en warm persoon, die de cursus op een liefdevolle en betrokken manier geeft 🙂 We waren helemaal op ons gemak bij haar en ze voelde ons goed aan. Dankjewel voor je goede zorgen Esther!