Dan is je baby daar eindelijk. Vaak zodra de kraamverzorgende de kraamweek heeft afgesloten, komt er wat onrust bij je baby. Jullie kijken goed naar je baby, overleggen wat hij nodig heeft en geven dat. Soms is dat niet genoeg. Je baby blijft huilen, kan moeilijk worden getroost. Je probeert de tips uit die je krijgt van de mensen om je heen, van het consultatiebureau en wat je leest op internet. Toch krijg je je vinger niet op de zere plek. Wat ís er nu precies met de kleine? Kwam er maar een gebruiksaanwijzing mee met de geboorte.

Daar kan ik je bij helpen. Na het invullen van de vragenlijst die ik je toestuur, kom ik bij jullie thuis. We brengen de ervaringen van jullie baby in kaart die hij in de buik heeft opgedaan en tijdens de geboorte. Ik kijk intussen fysiek of ik aanleiding zie voor tips en adviezen ten behoeve van de baby reflexen, aangezien ik reflexintegratie behandelaar ben. En als je wil luister ik vooraf naar het verhaal van je kindje via een Luisterkind Afstemming. Daarin kan je al je vragen krijg en stem ik af op je baby. Deze geeft antwoord op de vragen en vertelt zijn verhaal, ik schrijf dat op en stuur jullie dat toe. Zo gaan we kijken welke behoeftes júllie baby heeft, aangezien elke baby zijn unieke verhaal heeft.

Naar aanleiding van dit consult maakt ik een hechtingsplan. Een overzicht met aanknopingspunten die ik heb gezien en gehoord waardoor de hechting nog beter, fijner en sterker wordt. Logische verklaringen en concrete tips. Zodat je nog beter kan inspelen op de specifieke behoeftes van jóuw baby.

Dit consult duurt ongeveer 2 a 2,5 uur.
De kosten bedragen € 197,- inclusief het verslag.
Reiskosten zijn inbegrepen voor Berkel en Rodenrijs en Bergschenhoek. Daarbuiten bedragen de reiskosten € 0,29 per km vanaf 2651XB.