Wie ben ik?

Ik ben Esther Hut. Ik ben geboren in 1975 en getrouwd in 2000, met mijn jeugdliefde Marcel. Samen hebben we 5 prachtige kinderen mogen krijgen; Nienke (2004), Sem (2005), Anne-Sofie (2013), Lotte (2015) en Sterre*(2017).

Ik kom uit het onderwijs en heb 15 jaar voor de klas gestaan. In 2011 heb ik de stap naar het ondernemerschap gemaakt en ben klassenleidster geweest van de eerste Baby Sensory les in Nederland. Mijn interesse over de ontwikkeling van het (baby) brein is hier gegroeid. Via mooie trainingen ben ik Reflexintegratie behandelaar geworden.
Ik werk met baby’s, kinderen en (zwangere) volwassenen die belemmeringen ervaren op het gebied van de motorische ontwikkeling, emotionele ontwikkeling en cognitieve ontwikkeling. Ik ga op zoek naar de lichamelijke en neurologische basis van deze klachten. Met Reflexintegratie behandelingen kunnen we deze belemmeringen verminderen of zelfs opheffen, zodat het lichaam en het brein weer zich kan ontwikkelen zoals de natuur bedoeld heeft. 

Zwangerschap, geboorte en baby’s hebben al lang mijn fascinatie en ik ben dan ook erg gepassioneerd om met de cursus, gebaseerd op de Hypnobirthing filosofie mijn (geboorte) ervaringen te mogen delen en iedere moeder het vertrouwen te laten voelen in haar eigen lichaam en naar de bevalling te laten uitkijken. Bevallen vind ik een geweldige life-changing ervaring en gun het iedereen om daar tevreden op terug te mogen kijken!