Geboortebad huren

In verband met de Corona maatregelen ben ik coulanter op het moment dat er niet meer in het bad mag worden bevallen. Je krijgt dan € 100 retour als alles ongebruikt weer retour komt.  

Lijkt het jou ook heerlijk om ontspannen in het warme weldadige water te bevallen?
Je kan het geboortebad huren voor een periode van 6 weken vanaf 37 tot 43 weken. Mocht je over de grens van 42 weken gaan, dan hoef je geen stress te hebben dat het bad weer naar de volgende huurder moet. Dit bad is ook geschikt voor twee personen.

Het opzetten en vullen van het bad duurt gemiddeld 45-60 min.

Inhoud geboortepakket. De kosten bedragen € 75,- :

* Het professionele geboortebad ‘La Bassine Professional Maxi’
Deze is ook geschikt voor twee personen.
* 2 soorten kraankoppelingen
* elektrische opblaaspomp
* elektrische dompel afvoerpomp
* spiegel
* thermometer

 Verplichte persoonlijke artikelen. De kosten bedragen  € 50- :

* Hygïenische binnenhoes 
* Nieuwe BPA-vrij aanvoer/afvoerslang 
* Schepnetje

De totaalkosten bedragen € 125,-

GRATIS: Je krijgt er altijd een professionele geboortebal bij voor de huurperiode! Een onmisbare tool tijdens je bevalling om in beweging te blijven én verticaal, zodat de zwaartekracht meehelpt.

 

Wat als je het bad onverwachts niet kan gebruiken?

Wordt je bevalling binnen de huurperiode onverwacht medisch en kun je niet in het bad bevallen, dan betaal je wel de volledige huur. De huur van de persoonlijke hoes en slang krijg je terug, mits ze in de ongeopende verpakking zitten, dat is € 50,-. Mocht je annuleren voor de huurperiode dan betaal je € 25,- administratiekosten.

 

Werkwijze:

  • Als je hem wil reserveren, stuur je een mail naar info@wijenjijgeboorte.nl. Na de aanbetaling van €25,- is je reservering definitief.
  • Op het afgesproken moment kan je hem ophalen in Berkel en Rodenrijs. Het restant van de huurprijs dient dan overgemaakt te zijn.
  • Bij het ophalen kan de borg van € 100,- contant worden betaald of overgeschreven worden.
  • Na de bevalling zien we het bad graag weer netjes retour, uiterlijk met 43 weken.
  • Nadat het bad en het geboortepakket is gecontroleerd, ontvang je de borg weer op je rekening. Dit is binnen 5 werkdagen.

.