Luisterkind Afstemming

Wat zit er precies ónder het gedrag van je kind. Wat zijn nu echt de oorzaak van de lichamelijke klachten die je hebt. Wat wil je demente ouder of verstandelijk beperkte broer precies vertellen. Waarom huilt je baby nu zo? Wist je maar wat er aan de hand was, zodat je echt goed kan helpen.

Ik luister, in gedachten, met een hart-naar-hart verbinding op afstand. De persoon voor wie de afstemming is vertelt mij zijn verhaal. Ik koppel het gesprek naar je terug via de mail Zodat je zwart op wit hebt wat diegene fijn vindt en wat er kan worden verbeterd. Zodat het niet meer een bepaalde klacht of gedrag nodig heeft. Ik hoef niet in dezelfde ruimte te zijn, binnen twee weken krijg je de afstemming in de mailbox.

Voor wie kan je een Luisterkind Afstemming voor aanvragen?

– Voor jezelf
– Voor je kind. Als hij tien jaar of ouder is, moet je toestemming hebben.
– Voor een persoon die niet meer kan communiceren door bijvoorbeeld dementie of coma.
– Voor een overleden persoon.
– Voor een ongeboren kind.
– Voor een kinderwens.
– Voor een geboorteverwerking.

Een Luisterkind afstemming kost € 70,-. Je hebt geen serie van sessies nodig, dit is eenmalig. Je hoeft niet naar mij toe, ik maak contact op afstand.

Als je meer informatie wil,  stuur dan een mail naar info@estherhut.nl. Je krijgt dan van mij een documentje met de achtergrond en werkwijze van de afstemming.

 

Zwangere moeder, kindje is 20 weken: Wat een mooie afstemming heb ik gekregen. Ontroerend mooi en herkenbaar. Het geeft mij vertrouwen in mijn zwangerschap en het gevoel dat ik mijn kindje goed aanvoel. Het is een heerlijk idee dat hij zijn grote broer al voelt en hoort. Ik lees het regelmatig terug, want ik word er erg blij van!

MONIQUE: Esther heeft voor mij een persoonlijke afstemming gedaan. Wat was het bijzonder om te lezen wat ze had doorgekregen. Ik was echt geroerd. Het raakte echt de kern. Ik ga ook zeker aan de slag met de adviezen die zij mij gegeven heeft! Bedankt Esther!