The Future is now!

De toekomst begint NU!

De toekomst begint Nu! En NU. En NU. Elke seconde begint je toekomst en wordt het heden het verleden. Ik wil mijn toekomst positief veranderen en doen waar mijn hart ligt, waar mijn passie ligt. In mijn privé situatie, door vijfvoudig moeder te zijn en overdag voor mijn kinderen thuis te willen zijn en een stabiele basis mee te geven. Daardoor is mijn man kostwinner en ligt er veel druk op zijn werksituatie en mijn ondernemerschap wat ik in de avonduren moet doen. Door op een moeiteloze manier extra inkomen te verdienen, wat over een afzienbare periode een passief inkomen wordt, kan ik dit blijven doen. Er voor mijn kinderen zijn én door mijn bedrijf voort te zetten zonder de financiële druk die werk normaal voor mij heeft. Ik doe nu waar mijn passie ligt, zonder de druk van een minimum bedrag wat ik per maand nodig heb om rond te komen. Ik werk omdat ik mijn passie wil overdragen. En dat voelt heerlijk!

https://www.youtube.com/watch?v=5-YgwO5OI8U&list=PLuHQ0iVMFNfagxnVl4Mwku5OnlvPQGBaH&index=1

De toekomst van je kind begint NU!

Denk je ook wel eens nu je een kindje gaat krijgen of net een kind hebt gekregen, 

  • Volgens het NIBUD kost een eerste kind al gauw zo’n € 80.000,-. Hoe gaan we dat betalen?
  • Ons kind wil later misschien wel studeren, hoeveel kost een studerend kind eigenlijk tegen die tijd?
    Kunnen we dat wel betalen voor hem? Of moet hij straks een bijbaantje hebben wat ten koste kan gaan aan de tijd die hij in zijn studie moet steken?
  • Nou, dat zien we dan wel weer, wie dan leeft, die dan zorgt.
  • Aan de andere kant, de kosten zijn nu al zo hoog; opvang, luiers, baby uitzet, kleding, sporten, uitstapjes, vakanties. Dat had ik echt niet kunnen inschatten van tevoren!

https://www.youtube.com/watch?v=FdpIcXcp68A&list=PLuHQ0iVMFNfagxnVl4Mwku5OnlvPQGBaH&index=2

Ik wil dit ook! Ik registreer mij gratis