Voorbereiden op de geboorte

Bereid je met bewustzijn liefdevol voor op de start van het leven van je kind

De periode dat je baby in je buik zit is zo bijzonder! En ook heel belangrijk. De indrukken die de baby via jou opdoet van de wereld, vormen zijn wereldbeeld. Bewustwording is de sleutel om deze indrukken zo voedend mogelijk te laten zijn.

De geboorte is net zo belangrijk, de impact van de geboorte is bijzonder groot. Samen met de zwangerschap vormt het de blauwdruk van je kind. Hoe het leven van je kind start, is hoe hij de wereld ervaart. Hier bewust van zijn is essentieel voor een goede start. Je goed voorbereiden op deze bijzondere overgang van de buik naar de wereld maakt de geboorte van je kind prettiger en je bevalling soepeler.

Hoe bereid je je voor op de liefdevolle geboorte?

Met een cursus waarin bewustwording centraal staat. Bewustwording over de impact van de zwangerschap van de geboorte en hoe je daar positief aan kan bijdragen. Bewuste keuzes leren maken als ouders waar je achter staat zodat je de regie houdt tijdens de bevalling. Leren bewust te zijn terwijl je lichaam diep ontspant. Bewust ademhalingen toepassen die je lichaam ondersteunen met de geboorte. Samen deze geboorte doorlopen en elkaar steunen.