Transformeren van moeder met lege armen naar een krachtige Zielsmoeder.

Moeder zijn zonder een baby in je armen. Je bent moeder geworden. Of je kindje nu stoffelijk is geworden of niet. Je bent een Zielsmoeder. Je bent een moeder van een ziel.

Ik ondersteun kosteloos moeders die een kindje hebben verloren. Dit kan vroeg in de zwangerschap zijn geweest of daarna. Ik kom graag in contact met Zielsmoeders en deel graag de verhalen over onze kinderen.

Ik maak je deel van mijn ervaringen tijdens de zwangerschap, de geboorte en het afscheid van ons dochtertje. Hoe ik contact maakte met haar tijdens deze momenten. Welke tekenen van haar ontvang en nog steeds in contact sta met haar. Als Zielsmoeder.

Ik kan je helpen op je tocht om het contact met je kind op een ander niveau te ervaren. Om van moeder met lege armen te transformeren naar een krachtige Zielsmoeder. Desgewenst kan ik contact maken met de ziel van je verloren kindje in de vorm van een Luisterkind Afstemming.

Mocht je opnieuw het wonder van een volgende zwangerschap mogen meemaken, dan weet je als geen ander wat de extra lading is van deze volgende zwangerschap.
Geen onbezorgdheid meer. Angst voor verlies is extra aanwezig. Een nieuwe laag van rouw die zich met periodes aandient.

Zwangerschapsbegeleiding bij een zwangerschap na verlies is van een andere orde dan een reguliere cursus. Ik begeleid je heel graag tijdens deze zwangerschap ter voorbereiding op de geboorte van je regenboogbaby.

Je hebt ons licht gegeven. Licht en kracht voor ons verdere leven.

Gratis e-book ontvangen?

Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief en ontvang mijn e-book met 30 waardevolle tips voor een natuurlijk verloop van de geboorte gratis in je mailbox!
Scroll naar top