Verbinding, samen zijn en alle ruimte voor jullie vragen en processen

In de groepscursus zijn we vier avonden bij elkaar. Drie avonden met je geboortepartner en één avond met de moeders.

De drie avonden met de partner staan in het teken van integreren van de informatie uit de online modules. Het oefenen van de ademhalingen en de ontspanningsoefeningen. De rol van de geboortepartner komt uitgebreid aan de orde. Net als het geboorteplan. Na deze avonden voelen jullie dat jullie er helemaal klaar voor zijn!

Tijdens de avond samen met de moeders gaan we een diepe ontspanning in waarin we op onbewust niveau aan de slag gaan met je angsten of belemmerende gedachten. Ook gaan we dieper in op het contact maken met je baby. Contact maken met de ziel van je kindje. Verbinding maken met je baby. Je transitie naar het moederschap omarmen en vieren.

Deze vier live bijeenkomsten zijn een aanvulling op het online gedeelte. Deze horen bij elkaar. Voor de live bijeenkomst dienen de bijbehorende modules thuis bekeken te zijn zodat we alle tijd mooie en effectief kunnen gebruiken.

Met whatsapp ben ik altijd te bereiken voor persoonlijke vragen, tips of advies. Ook na de geboorte van je kindje.

De kosten bedragen € 295,-.

Data & kosten

Data Groepscursus - Zwangerschapscursus
  • maandag 4, 11 & 25 april, 2 mei (vrouwenavond) |
    19.30 – 21.30 uur (VOL)
  • maandag 23 & 30 mei, 13 & 20 juni (vrouwenavond) |
    19.30 – 21.30 uur (nog 3 plekken beschikbaar)
  • maandag 1, 8, 15 en 22 aug (vrouwenavond) I
    19.30 – 21.30 uur (nog 3 plekken beschikbaar)
Kosten

De kosten bedragen € 295,-. Dit is inclusief de online cursus. Deze blijft beschikbaar tot 3 maanden na de geboorte van jullie kind.

Wat anderen zeggen...

Gratis e-book ontvangen?

Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief en ontvang mijn e-book met 30 waardevolle tips voor een natuurlijk verloop van de geboorte gratis in je mailbox!
Scroll naar top