De rol van de Partner komt extra naar voren op deze dag. Informatie, humor en ontspanning komen samen.

Samen met mijn man Marcel bied ik een uniek concept aan: de Very Important Partner - dag. Deze dag heeft de inhoud van de groepscursus, maar het aanvullende hierop is dat de vaders samen met Marcel naar een mannen-moment hebben in het café.

Tijdens deze middag gaan we in op de informatie uit het online gedeelte met extra nadruk op de geboortepartners. Hoe kijken de vaders aan tegen de geboorte, wat zijn hun ideeën en vragen hier over. Alles wordt besproken met een luchtige insteek en onder het genot van een biertje (of een lekkere espresso o.i.d.). Marcel heeft mij zes keer mogen bijstaan, op een heel fijne manier. Hij kan als geen ander vertellen hoe het is om als geboortepartner te fungeren en tips meegeven. Zijn droge humor maakt dat het een gezellig en waardevol onderdeel is van de middag. 

De moeders krijgen op dat moment een zeer diepe ontspanning waarin we met de angsten en belemmerende gedachten aan de slag gaan. Ook gaan we verbinding maken met je kindje. Op lichamelijk, geestelijk en spiritueel niveau. Een heel bijzondere aanvulling op de informatieve kant van de cursus. 

Deze dag is van 10.00 uur tot 16.00 uur inclusief een heerlijke lunch en een versnapering voor de mannen in het café.

De kosten bedragen per stel € 350,-.

We bieden dit twee keer per jaar aan. Als je wil weten wanneer de volgende gepland gaat worden, kan je een mail sturen naar info@estherhut.nl.

Wat anderen zeggen...

Gratis e-book ontvangen?

Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief en ontvang mijn e-book met 30 waardevolle tips voor een natuurlijk verloop van de geboorte gratis in je mailbox!
Scroll naar top