Geboortepatronen, hoe was de start?

Geboortepatronen
De wetenschap is er over uit, dat de manier waarop je geboren wordt, bepaalde genen uit en aan kan zetten. Dit heet epi-genetica. Waarom komen kinderen uit hetzelfde nest, en hebben dus dezelfde genen meegekregen, maar kunnen ze toch zo totaal anders zijn?

Veel kan er verklaard worden naar de periode in de baarmoeder:
Wat hebben ze meegekregen van moeder haar stress en haar onbewuste angsten en gedachten, wat voor voeding of tekorten hebben ze opgedaan, etc.

Een zeer belangrijk moment is de geboorte: 
Is de geboorte ingeleid, hadden ze het benauwd, zijn er kunstgrepen nodig geweest om ‘verlost’ te worden, zijn ze op een kalme manier geboren, etc.

De derde cruciale periode is het eerste levensjaar: 
Konden ze na de geboorte bij de moeder op de borst bijkomen, zijn ze de eerste uren/dagen gescheiden geweest van moeder door complicaties, hoe was de eerste hechting met de ouders, hoe ging het vierde trimester, etc.

 

Hoe was jouw eigen start?

De manier waarop je leven start, bepaalt hoe je later met de dingen omgaat. 
En het leven start dus al zodra je in de baarmoeder zit. Het mooie is, dat het niet alleen verklaringen kan geven voor aspecten waar je steeds tegen aanloopt, maar ook duidelijk maakt welke kwaliteiten je met je meebrengt. Zodat je inzichtelijk krijgt hoe JIJ de dingen aanpakt, wat JOUW valkuilen maar vooral jouw kwaliteiten zijn! En, het proces is omkeerbaar. Door jouw geboortepatronen inzichtelijk te krijgen, zijn de terugkerende patronen niet meer nodig om gezien te worden. Zo simpel? Ja, zo simpel.

Wil je dit ook inzichtelijk krijgen? Zodat jij jouw oude patronen eindelijk kan zien, erkennen en loslaten? 
Zonder lange sessies of trajecten. Gewoon… door het (in) te zien? Boek de sessie Geboortepatronen. In een gesprek van 1,5 a 2 uur, wordt jouw geboorteverhaal compleet. Je hoeft er niet veel over te weten om het toch in kaart te brengen. Jouw lijf, terwijl het kijkt naar specifieke foto’s, vertelt het verhaal. Want die heeft het meegemaakt en opgeslagen. Het werkt ook voor mensen die geadopteerd zijn of hun geboorteverhaal niet kunnen achterhalen.

 

Hoe was de start van jouw kindje?

De manier waarop je kind zijn leven start, bepaalt hoe hij later met de dingen omgaat. 

En het leven start dus al zodra je baby in de baarmoeder zit. Het mooie is, dat het niet alleen verklaringen kan geven voor aspecten waar je kind steeds tegen aanloopt, maar ook duidelijk maakt welke kwaliteiten het met zich meebrengt. Zodat je inzichtelijk krijgt hoe hij de dingen aanpakt, wat zijn valkuilen maar vooral zijn kwaliteiten zijn! En, het proces is omkeerbaar. Door zijn geboortepatronen inzichtelijk te krijgen, zijn de terugkerende patronen niet meer nodig om gezien te worden. Zo simpel? Ja, zo simpel.

Wil je dit ook inzichtelijk krijgen? Zodat jij het gedrag van je kind kan verklaren vanuit zijn geboortepatronen. Zodat je meer begrip krijgt maar ook dat ze niet meer nodig zijn en los kunnen worden gelaten? 
Zonder lange sessies of trajecten. Gewoon… door het (in) te zien? Boek de sessie Geboortepatronen. In een gesprek van 1,5 a 2 uur, wordt het geboorteverhaal van je kind inzichtelijk gemaakt, met zijn kwaliteiten erbij. compleet.  Deze sessie werkt ook helend voor de ouders zelf, de geboorte van hun kind is een intensieve gebeurtenis. Door het zien van de inzichten en kwaliteiten die het voor hun kind heeft meegebracht, werkt het transformerend voor beiden.

 

De kosten van de eenmalige sessie Geboortepatronen bedragen  € 147,-.
Een eenmalige investering voor een levenslang resultaat.

Je mag het gesprek altijd opnemen. Als je er een geschreven verslag van wil, is dat ook mogelijk.
De kosten voor dit verslag zijn € 45,- .

Frederique “De sessie Geboortepatronen was voor mij verhelderend. Puzzelstukjes vielen op zijn plek.”

Karaktereigenschappen van mijzelf en bepaalde voorkeuren die ik heb werden ineens logisch verklaard. “Oooh daar komt het dus vandaan”. Op een fijne, open en relaxte manier liet Esther mij kennis maken met mezelf in combinatie met mijn geboorte.

 

 

 

Anne: Aan het eind van de sessie voelde ik mezelf ‘opgeruimd’. Het is goed zo, mijn trauma is geheeld. Ik kan eraan terugdenken en over praten zonder pijn te voelen.” 

Ruim vier jaar geleden is mijn dochtertje geboren met een spoed sectio. Voor mij een traumatische ervaring. De mooie geboorte van ons derde kindje, in maart 2017, heeft dit deels ‘geheeld’. Maar nog steeds kon ik er niet over vertellen of aan terugdenken zonder emotioneel te worden. Ik heb  bij Esther een sessie Geboortepatronen gedaan. Deze was super heftig! Alle emoties kwamen los, echt een hele bijzondere ervaring, die ik voor geen goud had willen missen. Aan het eind van de sessie voelde ik mezelf ‘opgeruimd’. Het is goed zo, mijn trauma is geheeld. Ik kan eraan terugdenken en over praten zonder pijn te voelen. Ik ben Esther enorm dankbaar en kan haar en de sessie Geboortepatronen van harte aanraden