De crème de la crème versie van de cursus. Totaal op maat gemaakt voor jullie.

Alle informatie uit de groepscursus, maar dan bij jou thuis. De inhoud is helemaal op maat.

Dan is er ook nog de mogelijkheid om deze praktische kanten van de cursus thuis te doen. Een privé cursus aan huis. Buiten het voordeel dat je niet op pad hoeft, je geen oppas hoeft te regelen voor eventueel oudere kinderen, is het hier zo fijn dat de inhoud helemaal op maat wordt gemaakt voor jou. Al je persoonlijke vragen komen aan bod, je wensen, je verwachtingen. Meedenken tot in de kleinste details, het is allemaal mogelijk. Ik kom drie avonden bij jullie thuis om de verdieping te brengen op de online informatie modules die onderdeel zijn van het gehele cursuspakket. De avonden zijn van 19.30u tot uiterlijk 22.00u.

Het is ook mogelijk om de waardevolle informatie en ervaringen van deze vier avonden over te brengen in een VIP middag in het weekend. We starten dan om 12.30u en gaan heerlijk aan de slag tot 18.00u. We zullen regelmatig pauzeren en ik werk met afwisselende onderdelen. Als het weer het toelaat, zullen we halverwege een wandelingetje maken.

De kosten bedragen voor zowel de privé cursus in de avonden als de VIP middag bedragen € 395,-. 

Wat anderen zeggen...

Gratis e-book ontvangen?

Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief en ontvang mijn e-book met 30 waardevolle tips voor een natuurlijk verloop van de geboorte gratis in je mailbox!
Scroll naar top