Wat speelt er nu precies af onder klachten, problemen of gedrag? De ziel weet het.

Ik ben ervan overtuigd dat wij mensen ons lichaam hebben als jasje. Een jasje voor de ziel. De ziel heeft een levenstaak hier op aarde. En dit leven geeft de ziel de lessen, de ervaringen, die de ziel nodig heeft.

Het aardse jasje en het collectieve vergeten van deze zielsmissie, zorgen ervoor dat het lastig is om contact te maken en te houden met je ziel. Of met de ziel van je kind. Het wordt soms overschaduwd door belemmeringen zoals gedrag of fysieke ongemakken. Wat speelt er nu precies af onder die klachten of problemen?

Door een Luisterkind Afstemming kan ik contact maken met een ziel. Of dit jouw eigen ziel, jouw onbewuste innerlijk, is. Of de ziel van je kind. Dit kindje kan in je buik zitten, al geboren zijn, al groter zijn. Of het kan overleden zijn of nog niet bij jou zijn gekomen, je zielskind. Ik kan ook contact maken met de ziel van geliefden die overleden zijn.

De vragen die bij je heersen, over je eigen processen, dat van je kind of zielen die hier niet meer zijn of nog moeten komen, kan je beantwoord krijgen tijdens de afstemming.

Het enige wat ik nodig heb is een foto en de naam. Ik maak contact zonder dat de ander daarvoor in rust moet zijn of hiervan bewust hoeft te zijn en ga in gesprek. Dit alles wordt in een brief geschreven en krijg je direct daarna in de mail.

Een werkelijk cadeau. Voor jezelf of voor degene voor wie je hem aanvraagt.

De kosten bedragen € 70,-

"De vragen die bij je heersen, kun je beantwoord krijgen tijdens de afstemming."

Wat anderen zeggen...

Gratis e-book ontvangen?

Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief en ontvang mijn e-book met 30 waardevolle tips voor een natuurlijk verloop van de geboorte gratis in je mailbox!
Scroll naar top