Gefeliciteerd met je zwangerschap!

Wat goed dat je je wil voorbereiden op de grande finale van je zwangerschap; de geboorte van je kindje.

Vind je het spannend om te gaan bevallen? Omdat het helemaal nieuw voor je is, en je niet goed weet wat te verwachten. Of omdat je al eerder bent bevallen en het deze keer anders wil? Vind je het moeilijk om controle los te laten, zie je op tegen de pijn? Ben je bang geworden door verhalen van vriendinnen en hoop je dat jij er wel ‘zonder kleerscheuren’ uit komt? Ben je je bewust van het bewustzijn van je kindje en wil je je kind een zo’n goed mogelijke start geven van dit leven? Allemaal factoren die kunnen meespelen bij gevoelens die je krijgt als je denkt aan de bevalling. 

Je kindje ontmoeten willen alle moeders wel, maar die bevalling... mogen we die overslaan? Wat als ik je vertel dat je na de cursus meer gaat uitkijken naar die bevalling? Dat de horrorverhalen plaats gaan maken voor mooie geboorte-ervaringen? Dat je nieuwsgierig gaat worden naar hoe jouw bevalling zal gaan, dat de buikpijn bij het denken aan de bevalling gaat transformeren naar kriebels in je buik?

Door veel te leren over het wonder van de geboorte, de fantastische werking van jouw lijf en die van je baby ga je vertrouwen krijgen. Door te weten wat er precies gebeurt tijdens het geboorteproces en hoe je dat mentaal en fysiek kan ervaren, kan je dit op het moment supreme meer loslaten. Loslaten en vertrouwen, dat zijn de sleutelwoorden voor een krachtige geboorte-ervaring. Daarbij is het belangrijk dat je voelt dat je aan het stuur staat van jouw bevalling. Jij hebt de regie. Jouw geboorteteam faciliteert de voorwaarden tot een goede bevalling. Jij beslist.

Met de cursus leer je waar je allemaal over kan beslissen en hoe je geboortepartner je hier in kan steunen. Jullie zijn samen. Je geboortepartner, jij en je baby. Jullie gaan de meest transformerende gebeurtenis meemaken die er is en ik ondersteun jullie met liefde om deze ervaring een bekrachtigende en mooie ervaring te maken!

Krijg je er al zin in? Spreekt dit je aan? Top, lees vooral verder.

Zwangerschapscursussen

Groepscursus

In de groepscursus zijn we vier avonden bij elkaar. Drie avonden met je geboortepartner en één avond met de moeders. Deze avond gaan we een diepe ontspanning in waarin we op onbewust niveau aan de slag gaan met je angsten of belemmerende gedachten.

Kosten: € 295,- inclusief het online programma.

Privé cursus

Een privé cursus aan huis. Je hoeft niet op pad, hoeft geen oppas te regelen voor eventueel oudere kinderen, en de inhoud is helemaal op maat gemaakt voor jou. Al je persoonlijke vragen, wensen en verwachtingen komen aan bod in 4 avonden of 1 VIP middag.

Kosten: € 395,- inclusief het online programma.

Online cursus

Alle informatie, tips en ervaringen heb ik opgenomen op video. Deze negen modules plus een bonusmodule over het vierde trimester kan je geheel op je eigen moment online bekijken. Met whatsapp kan je mij alle vragen stellen die je wil, vóór de geboorte maar ook daarna.

Kosten: € 97,-

Very Important Partner-dag

Deze VIP-dag is voor jullie beiden, en heeft de inhoud van de groepscursus. Daarnaast krijgen de vaders met Marcel een mannen-moment. De moeders krijgen een zeer diepe ontspanning waarin we met de angsten en belemmerende gedachten aan de slag gaan.

Kosten: € 247,- inclusief het online programma.

Zij gingen je voor...

Gratis e-book ontvangen?

Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief en ontvang mijn e-book met 30 waardevolle tips voor een natuurlijk verloop van de geboorte gratis in je mailbox!
Scroll naar top